Nászaly Gábor

Nászaly Gábor vagyok, 1993-ban születtem Besztercebányán. Gimnáziumi éveimet Ipolyságon töltöttem, majd Komáromban szereztem közgazdász diplomát. Jelenleg az Összefogás pártigazgatója, valamint a Sine Metu Polgári Társulás munkatársa vagyok és fotózással is foglalkozom.

Családi vállalkozásunkban már gyerekként megtanultam, hogy tisztességes, kemény munkával és elegendő kitartással az ember elérheti céljait. Az egyetem befejezése után egy multinacionális cégnél vállaltam munkát, mivel fontosnak tartottam, hogy nemzetközi közegben is tapasztalatokat szerezzek. Ekkor kezdtem el önkénteskedni szlovákiai magyar fesztiválokon és segítettem több hazai civil szervezet munkáját. Az önkéntesként szerzett tapasztalataimnak köszönhetően egy számomra teljesen új közeget ismerhettem meg és úgy éreztem, a jövőmet a közösségünk építésének kell szentelnem. Így csatlakoztam a Sine Metu Polgári Társuláshoz, ahol több mint 250 önkéntesünkkel évről-évre számos rendezvényt és értékmentő akciót bonyolítunk le.

Jelen voltam az Összefogás indulásánál és azóta is hiszek mozgalmunk célkitűzéseiben. Generációnk megérett a feladatra, hogy megújítsa a közéletet és kompetens szakértőket vonjon be a politikába.