Egyedül egyik pártnak sem sikerül – mondtuk augusztus végén, amikor megalapítottuk az Összefogás mozgalmat. Most a siker kapujában állunk. Partnereinkkel, a Magyar Közösség Pártjával és a Magyar Fórummal egy közös magyar választási lista felállításáról egyeztünk meg, emellett az együttműködés elutasítása és a Híd eddigi politikája miatt csalódott hidasok is csatlakoztak az összefogáshoz. Közösen indulunk a magyar érdekképviselet megteremtéséért.

Rekordidő, három hét alatt kétszer annyi aláírást gyűjtöttünk, mint amennyi a bejegyzéshez szükséges. Tárgyalóasztalhoz ültünk az összes magyar párttal és ismertettük ajánlatunkat: választási pártot kínálunk a közös magyar induláshoz. Közben több tucatnyi, elsősorban fiatal szakértő bevonásával programot írtunk, amelyben az összes szakterületet lefedve 144 megoldás kínálunk. Célunk az összefogás mellett a megújulás, ezért új arcokat vontunk be a közéletbe.

Dél-Szlovákiát fel kell zárkóztatni, a magyarság fogyását meg kell állítani, az országot szétrabló maffiakormányt le kell váltani! Ez csak magyar összefogással lehetséges, ehhez kínáljuk az esélyt. Február 29. után a magyarság lehet a mérleg nyelve – ha mindannyian összefogunk. Ismerjen meg minket, olvassa el programunkat, kérdezzen tőlünk, találkozzon velünk!

Céljaink

A magyar közösség
fogyásának megállítása

A déli régió
gazdasági felzárkóztatása

Egy igazságosabb és jobban
kormányzott Szlovákia

Hogyan segíthetsz?

1. Mondd el, min változtatnál és hogyan!

Minden programjavaslatot szívesen várunk, minden cselekvő és közösségben gondolkodó embernek örülünk.

2. Drukkolhatsz nekünk!

Lájkold az Összefogás FB-oldalát, hogy értesülj a mozgalom híreiről, oszd meg az Összefogás posztjait, hogy barátaid és ismerőseid is tudjanak arról , hogy lesz magyar egység!